Kost het uitwerken van bezoekverslagen jou ook veel tijd?

Hallo,

In mijn gesprekken met ondernemers ervaar ik regelmatig dat men geen totaal beeld heeft van wat een VA voor hen zou kunnen betekenen.

Onlangs sprak ik een ondernemer die blij verrast was door één van de taken die ik voor hem kon uitvoeren, iets waar hij zelf nog niet eerder aan had gedacht.

Deze ondernemer vertelde me dat hij regelmatig klantbezoeken deed, waarvan een verslag moest worden uitgewerkt. Het kostte hem veel tijd en moeite om deze verslagen op papier te krijgen en het feit dat er na zijn bezoek vaak al een paar dagen verstreken waren, deed ook geen goed.  

Door mijn opmerking dat hij voor deze klus prima bij mij terecht kon, was hij aangenaam verrast. Want wie beschikt er heden ten dage niet over een smart phone met What’s App?

Hoe gemakkelijk is het om je verslag in te spreken op de recorder van What’s App, direct als je na je bezoek in de auto stapt, met alles nog vers in het geheugen. images (3)

Het geluidsbestandje stuur je vervolgens door en als VA werk ik het voor je uit, in de lay out die jij wenst met betreffend logo of bijpassend plaatje en indien nodig ook in het Engels, Duits of Spaans, zodat jij vaak nog dezelfde dag het bezoekverslag in je mail box hebt.

Moet jij voor je werkzaamheden ook bezoekverslagen maken en kom je hier maar moeilijk aan toe door tijdgebrek of misschien door het feit dat je het lastig vindt om grammaticaal correcte zinnen op papier te krijgen?

Al voor enkele uren per maand kan ik deze opdracht voor je uitvoeren, zodat jij je tijd kunt besteden aan jouw expertise.

Hartelijke groet,

Nicole

 

 

 

Ben jij ook altijd druk, druk, druk? Weet dat elke succesvolle ondernemer een side kick nodig heeft om te kunnen blijven presteren. Waar liggen jouw knelpunten? Waar loop je vast? Wat vind je lastig? Wat komt telkens weer terug op je bord wat je veel tijd kost? Laat het me weten zodat ik jou via mijn nieuws weetjes kan blijven berichten over onderwerpen die er voor jou toe doen. 

Vorige Pagina