Autorespond systeem inrichten? Virtueel assistent biedt uitkomst!

Hallo,

2 weken geleden heb ik geschreven over het feit dat steeds meer ondernemers het belang ervan inzien om via nieuwsbrieven contact te houden met hun klanten.

Naast het feit dat het organiseren en het versturen van nieuwsbrieven een behoorlijke organisatie met zich meebrengt is het natuurlijk ook de vraag hoe je mensen op je mailinglijst krijgt. Daarvoor is het van belang om regelmatig, waardevolle informatie te versturen naar je lijst.

Wettelijk is het niet toegestaan om zelf namen en e-mail adressen te verzamelen. Deelnemers op je mailinglijst moeten hun inschrijving bevestigen middels een bevestigingslink en tevens moet je deelnemers de mogelijkheid bieden om zich op elk gewenst moment te kunnen uitschrijven.

Voor het verkrijgen van deelnemers op je lijst, maak je gebruik van een autorespond systeem.

autorespond

 

 

 

 

 

Een autorespond systeem zorgt ervoor dat er automatisch een mail wordt gestuurd naar de mensen die zich inschrijven op je mailinglijst. Je kunt vooraf meerdere nieuwsbrieven schrijven en die in het autorespond systeem plaatsen, waarbij je zelf aangeeft om de hoeveel dagen elke nieuwsbrief verstuurd moet worden.

Zodra iemand zich bij jou inschrijft ontvangt hij of zij deze mail automatisch met de interval die jij hebt ingesteld. Dus bijvoorbeeld nieuwsbrief 1 direct na aanmelding, nieuwsbrief 2 komt 3 dagen later, nieuwsbrief 3 komt weer 3 dagen later enzovoorts…

Wil jij als ondernemer ook graag starten met een autorespond systeem?

Als virtueel assistente help ik je hierbij graag!  

Hartelijke groet,

Nicole

Vorige Pagina